fbpx
+36302140507 hello@kalandbarat.hu

Csillagles kenuval

Milkyway

Élmény neked, élmény nekünk! Felfedezés, kaland, szórakozás és egy csipetnyi őrültség!

 

Csillagles kenuval

Ha unod már a TV sorozatokat és valami kuriózumra vágysz, ez a program tökéletes neked! A fényszennyezést hátrahagyva a Balaton közepén ringatózva ámuldozunk az éjszakai égbolt fényein és megpróbáljuk beazonosítani a különféle csillagképeket is, nem csak a Göncöl szekeret! 

Létszám: 6-15 fő

Részletes tudnivalók

4900 Ft/fő

Az esti órákban találkozunk bázisunkon, ahol egy rövid eligazítás után kiosztjuk a felszerelést és vízre szállunk. Magunk mögött hagyjuk a partot és a nyílt vízre kenuzunk kényelmes tempóban. Körülbelül 1 kilométer után megállunk, összekapaszkodunk a kenukkal, hogy minél stabilabbak legyünk, ezután pedig nincs más dolgod, mint élvezni a látványt!

Bázisunk mellett parkolási lehetőség van. Programunk nagy mértékben függ az időjárástól, valamit a hold ciklusától is, ezért csak időszakosan van lehetőségünk erre a túrára.

Ezekre lehet szükséged:

-fejlámpa

-szúnyogriasztó

-kulacs, víz

-extra réteg ruha

-esőkabát

Amit mi adunk: 

-kenu, evező, mentőmellény, vízhatlan zsák (10L), jó hangulat

Jelentkezés

Jelentkezés

hello@kalandbarat.hu

Tel: +36302140507

Hírlevél

Ha szeretnél értesülni legújabb programjainkról, iratkozz fel hírlevelünkre!

 

Csapatunk

Baráth Tomi

Baráth Tomi

Túravezető, kalandor, edző

A hegyek és a víz szerelmese. Két keréken vagy sílécen, evezővel vagy deszkán a mozgás a szenvedélye. Képzett triatlon edző, vízimentő és sportoktató.

Baráth Levi

Baráth Levi

Túravezető, ötletgyáros, tartalomkészítő

Levi 7 éve vezet túrákat Európában és Ázsiában, emellett videózással, fotózással foglalkozik. A természet szerelmese, ha csak teheti elmenekül a civilizációból.